Добре дошли в моето малко и скромно кулинарно царство. Тук можете да намерите и колекцията ми от гоблени - моето второ хоби след кулинарията

неделя, 7 юли 2013 г.

Табиетлийска плескавица



 

 Продукти:

  • 750 гр кайма
  • 50 г пушен бекон
  • 1 малка глава лук
  • черен пипер
  • подправка за скара
  • сол на вкус
Начин на приготвяне:

Бекона нарежете на малки кубчета. Лука може да нарежете на ситно или ако желаете настържете на ренде. Смесете каймата с бекона. Прибавете лука и подправките и омесете добре. Аз оставям 20-тина минути да отпочине от месенето каймата. Оформете на кюфтета и изпечете на скара.



 

 



2 коментара:

  1. Нинче, наистина табиетска! Голяма вкусотия! Прекрасна нова седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Ох,малей!Страшна вкусотийка,Нинче!Поздрави,мила!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...