Добре дошли в моето малко и скромно кулинарно царство. Тук можете да намерите и колекцията ми от гоблени - моето второ хоби след кулинарията

неделя, 20 април 2014 г.

Христос Воскресе! Честит празник на всички!
     Нека на този светъл празник има мир и спокойствие в домовете ви! Нека Бог ви напътства в делата ви и винаги да помним, че той е с нас. Вярата ни да е силна както той повярва в нас! 

Бог да ви благослови!


Завърши трескавата подготовка за празника. Днес е ден за почивка и смирение. Всяка година изпитвам еуфория по наближаващия празник. Правя хиляди планове какво да приготвя и с какво да зарадвам близките си. Уви, желанията са много,но силите и възможностите ограничени. И въпреки умората се чувствам дълбоко удовлетворена, гледайки празничната трапеза и украса.

4 коментара:

 1. Светли празници, Нинка!
  Здраве, щастие и благоденствие!

  ОтговорИзтриване
 2. Во истина Воскресе! Здраве и благополучие да има в дома ви, Нинче! Светли празници! Толкова много вкусотии си приготвила, сладости и благинки:). Всичко е прекрасно, браво!

  ОтговорИзтриване
 3. Честито Възкресение Христово, Нинка,
  прекрасна празнична трапеза, много поздравления за теб!
  Светли и благословени Великденски празници с пожелание за здраве и благополучие, мир и любов.

  ОтговорИзтриване
 4. Колко много вкусни ястия сте приготвили поздравления.Всичко изглежда страхотно и направено както трябва.Добре се опекли козунаците, аз тази година имах лек проблем и единият малко прекалих с минутките, но поне имаше и сполучливи опити.Сладките изглеждат много добре, направо сега както започвам да огладнявам ми идва да си хапна няколко.Радвам се е споделяте с нас .Това е един празник,който празнуват всички Християни.Боядисването на яйца ми е любимо, всяка година с майка правим какви ли не цветове и все ни се получават най- хубавите.

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...