Бърза и вкусна вечеря, с продукти, които винаги имаме в хладилника.
Необходими са ви:
2-3 яйца (според количеството порции)
150 грама брашно
150 грама галета
150 грама сухо картофено пюре
Няма никаква философия в приготвянето. Затова пък картофеното пюре в панировката, прави коричката още по-хрупкава.
Нарежете сиренето на филийки,не много дебели- около 1 пръст дебелина.
Потопете сиренето първо в брашното, след това в разбиите яйца и накрая в смесените заедно галета и картофено пюре. Изпържете в силно сгорещено олио за кратко от двете страни. Става много бързо и не се нуждае от дълго пържене. Необходим е само златистия цвят. Поднесете с предпочитаната от вас салата.
Никога не съм панирала сирене,но сега с тази рецепта ще го направя.Изглежда лесно и вкусно.Приятен ден!
ОтговорИзтриванеМного е елементарно. Аз за първи път импровизирах и с картофено пюре в панировката. Само бях чувала,че спомага за още по-хрупкава коричка. Наистина е така!
ОтговорИзтриване