tag:blogger.com,1999:blog-1295127637746602820.post1406616354334549578..comments2024-02-07T15:35:42.627+02:00Comments on В кухнята на ninfil: Пататникninfilhttp://www.blogger.com/profile/07994849918076208229noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1295127637746602820.post-33604197019119928882012-01-29T13:04:14.243+02:002012-01-29T13:04:14.243+02:00Рецептата е чудесна! Добре си я комбинирала и прек...Рецептата е чудесна! Добре си я комбинирала и прекрасно си го направила. Харесвам твоите бързи рецепти. Нямам много време за готвене и така ме улесняваш с някои идеи. Хем бързо, хем вкусно!Мираhttps://www.blogger.com/profile/00166142216357196576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1295127637746602820.post-38108283576487285262012-01-27T07:40:05.164+02:002012-01-27T07:40:05.164+02:00Нинка благодаря за рецептата! Отдавна се каня да н...Нинка благодаря за рецептата! Отдавна се каня да направя пататник и все не стигам до него. Може би е дошъл момента:)<br />Намини при мен имаш наградка!<br />Хубав ден, мила!Diana Stoyanovahttps://www.blogger.com/profile/07184117052393398533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1295127637746602820.post-89545782718733861522012-01-27T06:39:07.291+02:002012-01-27T06:39:07.291+02:00Е, Нинче, браво за рецептата! Знаеш ли откога и аз...Е, Нинче, браво за рецептата! Знаеш ли откога и аз така гледам рецепти и му се каня на този пататник. Записвам си твоята, най-добре от приятел:) Благодаря ти! Прегръдки!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1295127637746602820.post-88936696960878068232012-01-26T23:25:32.982+02:002012-01-26T23:25:32.982+02:00ninfil-че, чудесна рецепта!Много хубаво ти се е по...ninfil-че, чудесна рецепта!Много хубаво ти се е получил пататника!:)Поздрави:)skilful cookhttps://www.blogger.com/profile/01394791604119104717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1295127637746602820.post-53532758275060083502012-01-26T21:29:17.322+02:002012-01-26T21:29:17.322+02:00НИНЧЕ,наистина това не е автентичният родопски пат...НИНЧЕ,наистина това не е автентичният родопски пататник но се е получил много добре.<br />В тиган за да не ти загаря и да се обръща хубаво се слага масло и олио доста и постоянно се разклаща да не се захване.Опитай и ще стане няма начин.<br />Прегръщам те и топла вечер ти пожелавам.Черпак с меракhttps://www.blogger.com/profile/13336396099570461052noreply@blogger.com